Retourneren

Vul het retourformulier in

Bij je bestelling wordt standaard een retourformulier geleverd. Vul je gegevens in en geef de reden aan waarom je het artikel retour stuurt. Probeer het het formulier zo compleet mogelijk in te vullen! Geen formulier? Print het retourformulier dan uit.

Verpak het product in de originele doos

Zorg ervoor dat je het retour te sturen product goed verpakt, bij voorkeur in de originele doos! Het artikel dient ongebruikt te zijn en voorzien van de originele labels. Leg daar tevens het retourformulier en de pakbon bij.

Adresseer de doos aan Shopclub

Adresseer het pakketje duidelijk aan:

Shopclub Nederland B.V.
De Weegschaal 8
5215 MN 's Hertogenbosch

Frankeer de doos voldoende

We nemen je product graag retour, maar zorg er wel voor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is. Check dus altijd even goed hoeveel postzegels er op geplakt moeten worden!

Verstuur het pakketje via het postkantoor

Controleer nog een keer of het retourfomulier en de pakbon zijn bijgesloten en of het pakketje voldoende gefrankeerd is. Geef het vervolgens af bij het postkantoor. Je krijgt altijd een bewijs van verzending mee naar huis.

Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort

Als het door jou verstuurde pakketje is gearriveerd, storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer dat is ingevuld op het retourformulier. Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij onze klantenservice via 0900 - 333 1 888.

Iedere dag 1 superaanbieding voor mannen

Dagelijks GRATIS de nieuwste aanbieding
voor mannen in je mailbox? Meld je hier supersnel aan!